18 Nisan 2011 Pazartesi

Et bebek ,kıvırcık bebek,Emoş bebek,melek bebek




O kadar zor çektik ki bu resimleri Akbaba ipek avını bekler gibi hemen sağda bekliyordu bebeği hemen çekip almak için bi de ille onunla birlikte çekecekmişim .Ne diller döktümde anca bu kadar çekebildim orasını burasını düzeltemedim vallahi kusura bakmayın :)
Sevgili arkadaşım yasemin kalenin sayılarını bizlerle paylaştığı, Elanında adını melek koyduğu sevimli bebeğini bende kızım İpeğe yaptım.Halamıza benzediği için ve onu çok sevdiğimiz için ipek adını emoş koydu .Emoş bebek İpeğin odasını ve yatağını ayırmamı sağladı.Artık kızım ''Adamım''la aramda yatmıyor :))Sayılara uymakta özürlü olduğum için benim bebeğimin ebatları farklı oldu ,tombik oldu mesela :) Bu bebekten örmek isterseniz sayılarına http://yaseminkaleveamigurumi.blogspot.com/ dan ulaşabilirsiniz. Ben öremiyorum satın almak istiyorum diyorsanız yine aynı adresten yasminimle irtibata geçebilirsiniz. İşte bizim Emoş bebeğimiz.

19 yorum:

evinnesesi dedi ki...

ah bebeğim benim sanırım bütün çocuklar aynıı :) bizim elifde öyle başını bekler resim çeerken aralara biryere sıvışır çıkmaya çalışır resimde :))
bu türkanda çok güzel olmuş bizde aldık dergiyi ama öremedik daha :))))))
ellerine sağlık kankamında yüreğine :9

narinçeyiz dedi ki...

çok güzel olmuş ellerine sağlık

yaseminkale dedi ki...

nasıl yakışmış ipek böceğimin kucağına:) ellerine sağlık sağlık canım. çok mutlu oldum...
helede oda olayına bittim:))

Cici Dükkan dedi ki...

çok çok güzel olmuş, ellerine sağlık,

nevali dedi ki...

arzucum bayıldım,arika olmuş....ellerine sağlık..nerde görsem bu bebeği içim gidiyor,bende örcem bu bebekden kızım bitiyo melek bebek diye:) yaseminkalemizin de ellerine yüreğine sağlık...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

mükemmel olmuş sevgili arzu ellerine sağlık.
sevgiler

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Zehra Türkan kim bacım :)) teşekkür ederim :)kankanın yüreğini yirim :)

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

narinçeyiz ,ay-ser çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. :)

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

sağolasın yasminim valla kurtuldum ipekten oda ayırma çalışmalırımız vardı ama bebek sayesinde sorunsuz oldu.şimdi bebeğini alıyo kucağına anne pişşş pişşş yapalım diyo sarılıp uyuyolar hemencik :)

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

şirin yap tabi canım ya senin güzel kızının elinede pek yakışır bu bebek o kadar istiyor madem durma hemen yap ipek çok sevdi valla yanından ayırmıyor. Beğenmene sevindim canım çok teşekkürler...

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Sevgili Örgü çantam teşekkür ederim.Sevgi bizden Efendim :)

Adsız dedi ki...

Hola ,gracias por tú visita ,tienes un blog hermoso ,podriamos intercambiar patrones ¿ que te parece ? ,un abrazo....

rahime erdoğan dedi ki...

arzu ellerine sağlık,melek bebek gerçekten çok güzel olmuş.ben kızıma göstermedim,gösterdiğim taktirde beni ne kadar rahatsız edeceğini bildiğim için ve ben de elimdeki bebeğimi bitirmeden bırakma niyetin de olmadığım için göstermedim.off çok uzun bir cümle olduu yaa.arzu bişey merak ediyorum,ip olarak fallım mı kullandın yoksa,bonbon lüks mü?ben bonbon lüks kullanmak istiyorum ancak boyu çok mu küçük olur acaba diye düşünüyorum...çok uzun bir yorum oldu canım kusura bakma olur mu?sevgiler...

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

thanks morita :)

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Rahimeciğim :))) ben anladım canım seni ayrıca kelimelerin efendisi ilan ediyorum seni zira bu kadar uzun cümleler kurup anlatabilmişsin kendini :)) canım ben genellikle ince olan ipleri tercih ediyorum daha muntazam ve kibar geliyor bana bunlar ; bonbon lüks,kartopu flora,tunç, helo kity kartopu gonca.bebeğide bonbonlüksle ördüm sayılara uyarak yapmadığım için fallımla farkı nasıl olur bilmiyorum.ama çok farklı olmaz gibi geliyor bana zaten bu saydığım ipler kalınlıkları aynı ve parlak renkler.2-2,5 TL yumağı teşekkür ederim canım sevgiler.

winterludes dedi ki...

hello, thanks to be in my giveway. i'm very happy to discover your blog, you are a great hooker, this doll is really cute.

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

I am very happy to discovered you would like to thank winterludes :)

yumukeller dedi ki...

çok güzel olmuş elinize sağlık. güle güle oynasın :))

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Teşekkür ederim yumuk eller :)