7 Şubat 2011 Pazartesi

Kitap ayracı ve minik ayıcık anahtarlık


Kitap ayracı ve anahtarlık denemelerim. Bu ayıcığı nette bulduğum sayılarla yaptım buraya koymaya çalıştım ancak olmadı şimdi ayrıca tekrar deneyeceğim.

7 yorum:

yaseminkale dedi ki...

koca kafalı yumoş:)) ayraçda çok güzel olmuş canım kızlar bayılıyor böyle şeylere:))

Olé dedi ki...

Blogun hayirli olsun Arzucum. Amigurumiden kitap ayraci cok guzel bir fikir, aslinda fare yapip kuyrugunu da uzatabilirsin. http://www.crochetville.org/forum/showthread.php?t=27075 Buradan bir patern buldum senin icin, belki ilgini cekebilir ;)
Bu arada turkce blogumuz: www.trendkupu.blogspot.com

şengül ilbay dedi ki...

ayraç süper sevimli :)

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Teşekkür ederim olcaycığım.Link'e baktım sevimli fareler ama ben hayvan yapma konusunda ya yeteneksizim yada isteksiz :) fare kitap ayracıda sevimli bi fikir bi denerim :)
teşekkürler şengülcüğüm :)

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Birde yardıma ihtiyacım var paternleri olan oyuncakları yayınlamak istiyorum bloğumda ama yapmaya çalıştım olmadı nasıl yapabileceğimle ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Belgelerimden olmadı resim olarak olmadı ,hangi formatta yapılıyor yardım lütfen :))

ozlems.corner dedi ki...

Kitap ayracı şahane olmuş,çok sevimli,bende deneyeceğim...çok zor bence sanırım bu bir yetenek ellerinize sağlık...

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Teşekkür ederim özlemciğim yok çok zor değil kitap ayracı gözünüzde büyütmeyin yaparsınız bence.Amigurumi bebek yapımı videoları yada resimlerinden bakarsanız yapabilirsiniz. sevgiler...