13 Ocak 2011 Perşembe

ben10,benten

17 cm lik Ben10 aman ne zor ,ne ayrıntı çizgi film'inide sevmem zaten örmemek içinde direndim ama olmadı çok istedi Anılcan ,örünce hepten gıcık oldum :)) foto makinam bozuk cep tel ile çekildi. Soluk görünüyor biraz ve karışık napalım bu da böyle olsun :)))

3 yorum:

yaseminkale dedi ki...

foto mak. olayına bende gıcık oldum şimdi... daha ii bir fotoyu hakediyordu kesin ben10... arzu yaa senin için gizliden bir örgü oyuncakcı mı yatıyordu? yılladır örüyordun da beni mi denedin hıı?:))

Filiz dedi ki...

açıkçası ben de kendilerini pek sevmem.şiddet içerikli çizgifilmlere karşıyım.çok uğraştırmış seni belli canım..eline sağlık..

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Her şey ördüm bunu nasıl kaçırmışım diye hayıflandığımı söyledim ya yaseminim.Yatıyormuş demekki birazda senin pozitif elektriğin,güzel oyuncakların sağladı çıkmasını sanırım.
Aynen Filiz hanım saçma sapan konular türk kültürüne uzak davranışlar,konuşmalar benim oğlum bi ara hey ahbap,bayım vs diyodu bunlar daha güzel diyodu.Yasakladım belli çizgifilmleri bizim zamanımızdaki çizgi filmlerin bunlar gibi olmadığını netten videolar bulup gösterdim toparladık :) Ama bu ben10 u bi arkadaşımın oğlu çok istedi bende istemeye istemeye ördüm olmuşsa ne ala olmamışsa yapacak birşey yok valla :))) ve anladım ki severek ördüğümüz karakterlere o sevgi çok yansıyor daha sıcak oluyorlar. :)