30 Aralık 2010 Perşembe

Pc ile ilgili başım sıkıştığında yada resimlerimi düzenlemesini istediğimde bana hiç hayır demeyen muratcığımın en sevdiği karaktermiş bende hemen yapıverdim :)))


5 yorum:

nevali dedi ki...

arkadaşım yaseminimin sitesinden duydum siteni hemen izlemeye aldım.maşallah hem sana hem yasemine ne güzel şeyler yapmışsın öyle hemde yeni başladın,yeni öğrendin.eee hocan kim:)? başarılar....

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

merhaba canım aramıza hoşgeldin yaseminden okuyunca gelip bir ziyaret edeyim dedim ellerine sağlık çok güzel şeyler örmüşsün. benim kocaman oğlumda geçen gün netten bunun çizgi resmini gösterip anne bundan da yap deyince dur oğlum ben daha yeniyim demiştim.:))
sevgiler mutlu yıllar canım

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Teşekkür ederim nevali...
Hoşbuldum örgüçantam teşekkür ederim.sizede mutlu yıllar ...

Murat Yıldırım dedi ki...

En sevdiğim oyun karakterini,hayat tarzını tavrını ve karakterini en sevdiğim kişinin yapması ayrı bi mutluluk sebebi tabi :) her zaman her anlamda başın sıkıştığında elimden geleni yapmaya hazırım ablacım yaptığın çalışmaların hepsi muhteşem emeğine sağlık,umarım üzerinde çalıştığın herşeyin hakkını fazlasıyla alırsın :) tekrar çok teşekkür ederim :)

Arzu'nun Oyuncakları dedi ki...

Canımmmm çok teşekkür ederim.Düşüncelerimiz ,duygularımız karşılıklı.Yorumu görünce şaşırdım sende çok mutlu ettin beni öpüyorum. :)